· Kezdőlap · Keresés · Vendégkönyv      
Hanofer Kft.
 Cégadatok
Cégismertető
Elérhetőségek
Cégvezetői köszöntő

Hanofer Kft.
 Nyílászárók
Termékek
Technológia
Megrendelés
Minőség

Hanofer Kft.
 Építőipari szolgáltatások
Mélyépítés
Magasépítés
Szakipari munkák

Hanofer Kft.
 Partnereink
NYÍLÁSZÁRÓ RENDSZEREK

EuroFutur Classic - ajtó és ablakrendszerek

Ablakrendszerek

Az "EuroFutur Classic" egy új többkamrás profilrendszer 70 mm-es beépítési mélységgel, nagyteljesítményû mûanyag ablakok gyártásához.
Az EuroFutur Classic a piaci trendhez igazodik, de mégis a hagyományos mûanyag ablakoknál megszokott megjelenést mutat. Mûszaki jellemzõje egy innovatív, mintaoltalommal védett acélmerevítés, mely kiemelkedõen jó hõszigetelést biztosít.

Az EuroFutur Classic kétféle szárnykombinációval rendelhetõ.
A hagyományos, simavonalú szárnyprofil nem igazodik semmiféle rövidéletû divatirányzathoz sem, ezáltal bármilyen homlokzati stílushoz jól illeszthetõ, legyen az egy új épület, vagy egy felújítás. Egy 1,4 W/m2K Uf-értékkel a kis energiaigényû ház szabványának is megfelel, egy járatos kétrétegû üvegezést alapul véve.
A kontúrszárnyas kivitel markáns design-jával és egy további markáns letöréssel a gazdagabban fózolt régi faablakokat idézi.
Számos légkamrájával ez a rendszer még jobb hõszigetelést biztosít. (Uf= 1,3 W/m2K)
Sokféle tok, szárny, osztó valamint váltóprofiljával szinte korlátlan kialakítási lehetõséget kínál.
Ez a rendszer a hangszigetelés és betörésvédelem területére szintén ajánlható. Már szabványos üvegezéssel is egy tizedére csökkenthetõ a külsõ zaj. A profilrendszerbe szerelt és az acélmerevítéssel szilárdan összecsavarozott vasalatok magas alapbiztonságot kínálnak. 1-es és 2-es fokozatú betörés-gátló ablakok is gyárthatók.

Ökológia szempontból is példamutatónak számít ez a rendszer: mint az elsõ jelentõsebb gyártó a világon a KÖMMERLING nemcsak visszaforgatott PVC-t használ fel a profilok gyártásához, hanem minden friss elõkészítésû mûanyagot ólommentes, kalcium-cink tartalmú, környezetbarát stabilizátorokkal gyárt.Ajtórendszerek

Az EuroFutur Classic egy új, háromkamrás ajtórendszer 70 mm-es beépítési mélységgel, magas használati értékkel rendelkező műanyag ajtók gyártásához. A műszaki jellemzője egy maximálisan dimenzionált acélmerevítés, mely magas stabilitást garantál, ezenfelül speciális szigetelő kamrák biztosítják az átlagon felüli hőszigetelést.
Az EuroFutur Classic-ból gyártott bejárati ajtók hatásos betörés elleni védelmet biztosítanak. A nagyra méretezett szögletes acélmerevítések egy szilárd, zárt keretet alkotnak. A szárny sarkai egy hegeszthető sarokkötéssel vannak erősítve.
Az EuroFutur Classic hagyományos, simavonalú szárnyprofiljával nem igazodik semmiféle rövidéletű divatirányzathoz, ezáltal mindenféle homlokzati stílushoz jól illeszthető, legyen az egy új épület, vagy egy felújítás.
Ez a rendszer a kialakítási variációk szinte határtalan lehetőségét biztosítja bejárati és terasz ajtók gyártásához egészen személyes jegyekkel.
Ökológia szempontból is példamutatónak számít ez a rendszer: mint az első jelentősebb gyártó a világon a KÖMMERLING nemcsak visszaforgatott PVC-t használ fel a profilok gyártásához, hanem minden friss előkészítésű műanyagot ólommentes, kalcium-cink tartalmú, környezetbarát stabilizátorokkal gyárt.

© Hanolfer Kft. honlapja - Minden jog fenntartva!

Közreadva: 2004-10-06 (8457 olvasás)

[ Vissza ]
Content ©
...::: Hanolfer Kft. :::...
Impresszum