· Kezdőlap · Keresés · Vendégkönyv      
Hanofer Kft.
 Cégadatok
Cégismertető
Elérhetőségek
Cégvezetői köszöntő

Hanofer Kft.
 Nyílászárók
Termékek
Technológia
Megrendelés
Minőség

Hanofer Kft.
 Építőipari szolgáltatások
Mélyépítés
Magasépítés
Szakipari munkák

Hanofer Kft.
 Partnereink
NYÍLÁSZÁRÓ RENDSZEREK

Technológia
Alkalmazott technológiák:
- Kömmerling nyilászárók
- ROTO vasalatok


Környezetvédelem:

A Hanolfer Kft.a német  Kömmerling cég partnereként olyan nyílászárókat gyárt, amelyeknek az alapanyaga minden tekintetben megfelel a kor és nem utolsó sorban az EU elõírásainak. Olyan PVC-t használ a termékeiknél, amely jól újrahasznosítható, (nincs szükség különleges kezelésre, elkülönített gyûjtésre), környezetbarát, mert hiányzik belõle a korábban használt ólom-stabilizátor, amely számos jó tulajdonsága ellenére környezeti szempontból meghaladottá vált. A Kömmerling cég lemondott a jól bevált stabilizátor generációról, és jelentõs anyagi ráfordítással és komoly know-how igénybe vételével eddig nem használt anyaggal – kalcium-cink –adalékokkal váltotta fel az ólmot, és így kiemelkedõen környezetbarát termékeket állít elõ.
 
Tartósság:

Az új technológiának köszönhetõen termékeiket a kiemelkedõ élettartam ,vagyis az idõjárással szembeni jobb ellenállás, jellemzi. Az elvégzett vizsgálatok szerint  a szélsõséges viszonyoknak ( hideg, meleg, ultraibolya sugárzás, káros anyagok, viharos szél, extrém hõmérsékleti különbségek stb.) kitett nyílászárók megõrizték színüket, mérettartósságukat, mûködõképességüket.
 
Energiatakarékosság:

A termékeket a magas hõszigetelés, és ezzel energia -megtakarítási képesség, kiváló lég- és vízzárás, kiemelkedõ hangszigetelés jellemzi. A Kömmerling profilból készült mûanyag nyílászárók 15 éves használat utáni légáteresztési és vízzárási vizsgálata is bebizonyította, hogy az ajtók-ablakok az elvárt minõségi követelményeknek  maximálisan megfelelnek. 
 

© Hanolfer Kft. honlapja - Minden jog fenntartva!

Közreadva: 2004-10-06 (4711 olvasás)

[ Vissza ]
Content ©
...::: Hanolfer Kft. :::...
Impresszum