· Kezdőlap · Keresés · Vendégkönyv      
Hanofer Kft.
 Cégadatok
Cégismertető
Elérhetőségek
Cégvezetői köszöntő

Hanofer Kft.
 Nyílászárók
Termékek
Technológia
Megrendelés
Minőség

Hanofer Kft.
 Építőipari szolgáltatások
Mélyépítés
Magasépítés
Szakipari munkák

Hanofer Kft.
 Partnereink
NYÍLÁSZÁRÓ RENDSZEREK

Cégismertető

A Hanolfer Kft. 1998-ban alakult, fõ tevékenységét az építõipari szolgáltatások alkotják. Ezen belül is jellemzõen mélyépítéssel (út, járda, árok, csatorna) foglalkozik, de rendelkezésre áll magasépítési, szakipari gárdája is. Épület, közmû, vezeték építése, épületbontás, tetõszerkezet építés, tetõfedés, víz-gáz-villanyszerelés, szigetelés stb. alkotják a fõ építõipari profilját. Ügyfélköre a generál-kivitelezéseknél jellemzõen lakossági körbõl kerül ki, de kis- és nagyvállalkozások, valamint önkormányzatok is vannak partnerei között.
Tevékenységi köre 1999-tõl a német Kömmerling cég partnereként mûanyag nyílászárók forgalmazásával, majd késõbb gyártásával bõvült.

Hanolfer Kft.

2003-ban saját telephelyén  közel 400 m2 alapterületû szerelõcsarnokot épített, amelyben újabb 10 fõ foglalkoztatásával az Európai Unió szigorú követelményeinek megfelelõ, környezetbarát, modern technológiával (korszerû olasz gépsoron) készülõ mûanyag nyílászárókat gyárt és forgalmaz. Ezeket a termékeket igény szerint egyedi méretezésben is el tudja készíteni. Partnerei már az Unió  országaiból, így Németországból is vannak.

© Hanolfer Kft. honlapja - Minden jog fenntartva!

Közreadva: 2004-10-06 (7081 olvasás)

[ Vissza ]
Content ©
...::: Hanolfer Kft. :::...
Impresszum